Opleidingstraject · Opzet

Het opleidingstraject heeft tot doel om je een heel praktische ervaring mee te geven rond hoe je aan de slag kan gaan met digitale didactiek.Het traject wordt aangeboden in een blended vorm waarbij we online combineren met face-to-face, wat een weerspiegeling is van wat zich in de realiteit meestal voordoet. Het uitgewerkte traject wil je een zo realistisch mogelijke ervaring bieden rond wat digitale didactiek kan betekenen voor jou.

Het geheel is modulair opgebouwd waardoor je de mogelijkheid hebt om vrij te navigeren en zelf een bepaald onderdeel (lees module) aan te vatten. Per module kan je ook kiezen welke tabblad je eerst doorneemt, volgens je eigen behoefte, je eigen manier van leren. Je kunt de module chronologisch doorlopen van Overzicht over Theorie, Oefeningen, Casussen tot Uitdieping of in een volgorde die jij verkiest. Op die manier beschik je over de vrijheid om zelf eerst de inhoud te bekijken, of eerst even de oefeningen uit te testen, of enkele voorbeelden te bekijken om op die manier al een eerste zicht te krijgen over wat de inhoud van de module zal zijn.

Als je het geheel volledig zelfstandig wilt doornemen, dan heb je daar de mogelijkheid toe. Er is immers navigatie aanwezig (lees: pijltjes om een pagina voor- of achteruit te gaan) Je zult die op twee plaatsen aantreffen.

  1. Bovenaan de linkerkolom.
  2. Onderaan elke pagina.

141103 Screenshot navigatie